Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 88


Externarea din spital, primul pas spre întoarcerea la manșă


Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Vasile Costea, a vizitat, marți, 2 aprilie, victimele accidentului aviatic din 7 martie, internate la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central (SUUMC).

Secretarul de stat a dorit sa fie alături de locotenent - comandorul Petru Pricop care va fi externat astazi.
"Într-un interval atât de scurt de la ultima noastră întâlnire, mă bucur că vă revăd într-o stare clinică și psihică atât de bună și nu-mi rămâne decât să vă doresc să vă reîntoarceți cât mai repede în rândul nostru și la manșă" i-a transmis militarului Vasile Costea.

Oficialii M.Ap.N. l-au vizitat și pe caporalul cls. a III-a Doru Nănescu, a doua victimă a accidentului. Cu această ocazie, medicii au trecut în revistă evoluția sa de la internarea în spital și potențialul acestuia de a se vindeca complet.
"Din partea conducerii ministerului, aș vrea să vă transmit că, în continuare, se vor face toate demersurile necesare pentru asigurarea celor mai bune condiții de tratament, spitalizare și recuperare pentru militarii noștri, indiferent de stabilimentul medical în care aceștia sunt sau optează să fie internați. Am întâlnit o echipă de medici militari de top și sunt convins că militarii noștri vor beneficia aici de toată atenția care li se cuvine", a mai declarat, la încheierea vizitei, secretarul de stat.


Biroul de Presă