Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 103


Ministrul Mircea Dușa la Deveselu


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, s-a deplasat joi, 18 aprilie, la Deveselu, pentru a vedea stadiul lucrărilor pentru pregătirea bazei militare.

Drumul de acces a fost primul lucru pe care delegația a dorit să-l vadă pentru a creiona exact evoluția lucrărilor și a estima perioada de finalizare. "Am dorit să văd stadiul lucrărilor și acest lucru este posibil doar la fața locului. Am reușit, împreună cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, să alocăm bani pentru stația de epurare și să rezolvăm problema drumului ce trece peste calea ferată, care facilitează accesul în viitoarea bază", a declarat ministrul apărării naționale.

De asemenea, ministrul Dușa le-a transmis reprezentanților primăriei comunei că vor avea tot sprijinul din partea ministerului pentru ca toate lucrările de amenajare, care sunt în responsabilitatea părții române, să fie finalizate conform graficului.

"Vreau să avem o persoană responsabilă cu lucrările de amenajare și să coordoneze totul în timp util. Până la sfârșitul lunii iunie, împreună cu primăria, vom finaliza drumul de acces și stația de epurare", a afirmat ministrul Dușa în cadrul întâlnirii avute cu reprezentanții administrației locale.

Ministrul a declarat că va prezenta structurilor implicate din M.Ap.N. concluziile acestei vizite, pentru a lua cât mai curând posibil măsurile necesare.


Biroul de Presă