Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 122


Videoteleconferință cu militarii români din Afganistan și Balcani


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, și șeful Statului Major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, au susținut marți, 30 aprilie, o videoteleconferință la sediul M.Ap.N. cu militarii români din teatrele de operații din Afganistan și Balcani.

Comandanții detașamentelor din teatrele de operații au raportat conducerii ministerului modalitățile concrete de executare a misiunilor, aspecte referitoare la situația de securitate din zonele de responsabilitate, precum și starea de sănătate a trupelor.

"Știm cu toții că vă faceți datoria foarte bine și că sunteți unul dintre cei mai importanți vectori de imagine ai țării noastre în lume. Avem feed-back în acest sens de la toți partenerii noștri din Alianța Nord-Atlantică, alături de care luptăm în teatrele de operații împotriva terorismului internațional, pentru asigurarea păcii și stabilității", a spus ministrul Mircea Dușa.

Ministrul apărării naționale i-a îndemnat pe militari să fie vigilenți în toate misiunile pe care le au de îndeplinit, indiferent că sunt acțiuni de patrulare, de recunoaștere în zona de responsabilitate sau de interacțiune cu populația.

La rândul său, șeful Statului major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, le-a mulțumit militarilor pentru modul profesionist în care își fac datoria departe de țară.

Cei doi oficiali ai Ministerului Apărării Naționale le-au urat militarilor Sărbători Fericite, adresând, totodată, un gând bun și familiilor pentru efortul și înțelegerea de care dau dovadă.


Biroul de Presă