Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 101


COMUNICAT


Vineri, 18 aprilie a.c., începând cu ora 8.30, la Centrul Principal pentru Învățarea Limbilor Străine din cadrul Academiei de Înalte Studii Militare se va desfășura ceremonia de inaugurare a noii săli multifuncționale pentru învățarea limbii turce, oferită studenților de Ministerul Apărării din Turcia.

Centrul Principal pentru Învățarea Limbilor Străine a mai primit în anul 1996, sub formă de donație, o sală multifuncțională, iar în luna februarie a acestui an donația partenerilor turci a fost repetată sub forma unei noi săli multifuncționale dotată cu tehnică de ultimă generație.
Începând din anul 1999, grupele de ofițeri care au studiat limba turcă au participat anual, alături de cadrele didactice de la catedra de limbă turcă, la călătorii de studii în Turcia.

La eveniment vor participa E.S. Ambasadorul Turciei la București, domnul Ömer Zeytinoğlu, atașatul militar și adjunctul său, precum și personalități militare și civile din Ministerul român al Apărării Naționale.

Jurnaliștii care doresc să participe la acest eveniment, sunt așteptați vineri, 18 aprilie a.c., începând cu ora 8.10, la intrarea în Academia de Înalte Studii Militare (Șos. Panduri). Persoană de contact: mr. Carmen Baranga, tel. 0745. 119.016.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General