Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 251


Curs internațional și Workshop de patologie pancreatică - Rolul practic al ecoendoscopiei


Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC)/ Clinica de Medicină Internă și Gastroenterologie, în colaborare cu Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, Asociația Română pentru Patologia Pancreatică, Societatea Română de Endoscopie Digestivă și Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" organizează, în perioada 26-28 septembrie, primul Curs internațional de patologie pancreatică și cea de-a doua ediție a Workshop-ului cu tema "Rolul practic al ecoendoscopiei".

Manifestarea științifică își propune să aducă pe agenda de discuții teme de interes pentru opinia publică - telemedicina, ecoendoscopia și afecțiunile pancreatice.

La eveniment vor participa specialiști din domeniul medical și academic, reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale și ai instituțiilor și autorităților publice.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale care doresc să participe la deschiderea oficială a evenimentului vor fi așteptați joi, 26 septembrie, între orele 8.00 și 08.15, la sediul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" (intrarea din Calea Plevnei, nr. 134). Persoană de contact lt. col Ciobanu Oana Magdalena, tel. 0723167072.


Biroul de Presă