Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 269


Ziua Armatei României în școli


Ministerul Apărării Naționale organizează, în perioada 17-25 octombrie, evenimentul "Ziua Armatei României în școli".

Proiectul, care este derulat de M.Ap.N. pentru a doua oară, cuprinde licee din București (câte unul în fiecare sector) și din țară (aproximativ 70 de licee și școli).

Echipe formate din militari de la toate categoriile de forțe, elevi și studenți de la instituțiile de învățământ militar, istorici, veterani de război și reprezentanți ai birourilor de informare - recrutare, vor prezenta elevilor importanța Zilei Armatei României și a carierei militare.

"Ziua Armatei României în școli" debutează joi, 17 octombrie, la Liceul Teoretic "Jean Monnet", din sectorul 1 al Capitalei, unde militarii Batalionului 265 Poliție Militară le vor împărtăși tinerilor experiențe din misiunile interne și internaționale la care au participat.

Totodată, reprezentanți ai birourilor de informare recrutare, însoțiți de elevi și studenți militari, le vor prezenta elevilor claselor a VIII-a și a XII-a avantajele alegerii carierei militare.

Jurnaliștii interesați să participe la activități vor fi așteptați joi, 17 octombrie, între orele 10.30 și 11.00, la intrarea în Liceul Teoretic "Jean Monnet" (str. Jean Monnet, nr. 2, sector 1), sau în perioada 21-25 octombrie la liceele selecționate din sectoarele 2-6.

Persoană de contact: lt.col. Cristina Iacobuț, tel. 0722.380.138.

Biroul de Presă


Biroul de Presă