Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 293


Prima ediție a conferinței internaționale "New Challenges in Aerospace Sciences", la București


Academia Tehnică Militară, în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București, Institutul Național de Cercetare, Dezvoltare Turbomotoare COMOTI București și Institutul pentru Calculul și Experimentarea Structurilor Aero-Astronautice STRAERO București, organizează, în zilele 7 și 8 noiembrie, prima ediție a conferinței internaționale "New Challenges in Aerospace Sciences - NCAS 2013", la Palatul Cercului Militar Național.

Deschiderea lucrărilor conferinței va avea loc joi, 7 noiembrie, la ora 10.00, în Sala de spectacole a Palatului Cercului Militar Național.

Prima ediție a manifestării științifice "NCAS 2013" este organizată pe patru secțiuni și va reuni un valoros corp de cadre didactice din învățământul superior civil și militar și specialiști din institute de cercetare și societăți comerciale din opt țări.

Pe parcursul activității vor fi prezentate peste 60 de lucrări științifice din domeniul științelor aerospațiale.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale care doresc să participe la deschiderea oficială vor fi așteptați joi, 7 noiembrie, începând cu ora 9.30, la Sala de spectacole a Palatului. Persoană de contact pentru detalii suplimentare comandor Nechifor Răzvan, tel. 0729 108 262.


Biroul de Presă