Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 297


Conferința Științifică Internațională - "TEHNOLOGII - APLICAȚII MILITARE, SIMULARE ȘI RESURSE"


Universitatea Națională de Apărare "Carol I" va găzdui, în zilele de 14 și 15 noiembrie, Conferința Științifică Internațională STRATEGII XXI - "Tehnologii - Aplicații Militare, Simulare și Resurse", desfășurată sub patronajul Facultății de comandă și stat major și al Școlii Doctorale.

La manifestare vor participa personalități din diferite medii profesionale cu preocupări în domeniul apărării, atât din țară cât și din străinătate, reprezentanți ai Statului Major General, ai statelor majore ale categoriilor de forțe ale armatei, precum și cadre didactice, studenți și doctoranzi ai Universității Naționale de Apărare "Carol I" și ai altor universități importante din România.

Obiectivele principale ale conferinței sunt diseminarea în cadrul comunității academice a rezultatelor cercetării științifice desfășurate de către participanți, precum și stabilirea/consolidarea unor parteneriate cu instituții de învățământ și cercetare, militare și civile, din țară sau străinătate.

Plenul lucrărilor va fi deschis joi, 14 noiembrie, la ora 10.00, iar jurnaliștii care doresc să participe vor fi așteptați, între orele 09.30 și 09.45 la intrarea principală a U.N.Ap. (dinspre Monumentul Eroilor Patriei). Persoană de contact pentru informații suplimentare locotenent Barna Cristina, tel. 0743.288.774.


Biroul de Presă