Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 24


Misiunile militarilor continuă în județele afectate de ninsoare și viscol


Misiunile militarilor de degajare a zăpezii pentru deblocarea traficului rutier și sprijinul persoanelor aflate în dificultate continuă în județele afectate de ninsoare și viscol.

În această dimineață, ministrul apărării naționale a ordonat Forțelor Aeriene și Navale să pregătească aeronave și echipaje pentru a interveni în zonele afectate, în funcție de condițiile meteorologice.

În localitatea Cuca, județul Galați, militarii Batalionului 300 Infanterie acționează pentru deblocarea căilor de acces și pentru evacuarea unei persoane cu probleme medicale. Militari din Batalionul 3 Geniu, Batalionul 280 Infanterie și din Centrul de Instrucție pentru Operații Speciale continuă intervențiile în zona municipiului Rm. Sărat, județul Buzău, pentru deblocarea drumurilor.

La solicitarea Prefecturii Brăila, militari ai Brigăzii 10 Geniu deblochează drumurile din zona localităților Jirlău, Galbenu și Făurei.

Brigada de Informații Militare acționează cu militari și mijloace tehnice în zona localităților Robeasca și Scânteia, județul Buzău, pentru deblocarea căilor de comunicații rutiere.

Militarii Batalionului 235 Sprijin Logistic asigură transportul unui grup electrogen al SC Electrica SA în localitatea Moroeni, județul Dâmbovița.


Biroul de Presă