Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 67


Seminarul cu participare internațională "România - 10 ani de apartenență la NATO. Adaptare și contribuții la modernizarea Alianței"


Joi, 27 martie, începând cu ora 9.00, Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate din Universitatea Națională de Apărare "Carol I" organizează Seminarul cu participare internațională "România - 10 ani de apartenență la NATO. Adaptare și contribuții la modernizarea Alianței".

Dezbaterile vor fi centrate atât pe procesul de transformare a Armatei României în sensul integrării depline în NATO - Orizont 2015, cât și pe îndeplinirea responsabilităților ce îi revin țării noastre ca urmare a asumării rolului de membru al Alianței Nord-Atlantice.

Seminarul oferă cadrul academic adecvat pentru schimburile de idei și exprimarea opiniilor, reunind reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Informații Externe, Serviciului de Protecție și Pază, Fundației EURISC, Academiei Naționale de Apărare „G. S. Rakovski” din Bulgaria, ai organismelor neguvernamentale, precum și cadre didactice și cercetători din instituții de învățământ și cercetare militare și civile.

Jurnaliștii interesați să asiste la eveniment sunt așteptați joi, 27 martie, între orele 08.45 - 09.00, la intrarea principală a Universității Naționale de Apărare "Carol I", dinspre Monumentul Eroilor Patriei.

Programul activității va fi afișat pe site-ul CSSAS la adresa http://cssas.unap.ro Persoană de contact: Irina TĂTARU, tel. +4-021-3194880 int. 421, fax: +4-021-319.57.80, mobil 0745996201, email: cssas@unap.ro.


Biroul de Presă