Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 98


Academia Tehnică Militară acordă distincția Doctor Honoris Causa ambasadorului Republicii Franceze la București


Academia Tehnică Militară va acorda miercuri, 23 aprilie, de la ora 16.00, în Aula Magna, înalta distincție de Doctor Honoris Causa ambasadorului Republicii Franceze la București, Philippe Gustin.

De la sosirea sa în România, Philippe Gustin a contribuit permanent la dezvoltarea relațiilor de cooperare între Academia Tehnică Militară (ATM) și universități militare și civile din Franța și, în special, cu Școlile Militare Speciale Cöetquidan-Saint Cyr.

În cadrul colaborărilor româno - franceze, studenți și cadre didactice ale ATM au susținut cursuri, au parcurs stagii și programe de cercetare în universități și instituții importante din Franța, iar studenți și cadre didactice din Franța au efectuat stagii în cadrul instituției militare de învățământ bucureștene.

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonie vor fi așteptați miercuri, 23 aprilie, la sediul Academiei Tehnice Militare (intrarea din Bulevardul George Coșbuc, nr. 39 - 49), începând cu ora 15.20. Persoană de contact căpitan Raluca Dima, telefon: 0723.162.897.


Biroul de Presă