Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 108


MESAJUL MINISTRULUI APĂRĂRII NAȚIONALE, MIRCEA DUȘA, CU PRILEJUL ZILEI VETERANILOR DE RĂZBOI


Dumneavoastră, veteranii de război, ne-ați învățat lecția patriotismului, că iubirea de țară se măsoară în luptă, prin sacrificiul și determinarea de a-ți apăra patria atunci când este nevoie. Sunteți un reper moral pentru noi, ați luptat vitejește în război și ați trecut cu demnitate peste toate greutățile vieții.

Astăzi ne aducem aminte și de cei care s-au jertfit pentru libertatea românilor și, prin faptele noastre de zi cu zi, trebuie să demonstrăm că sacrificiul lor nu a fost în van. Prin tot ceea ce facem încercăm să construim o Românie mai bună și mai sigură pentru copiii și nepoții noștri.

Militarii care acționează cu determinare și curaj în teatrele de operații pentru îndeplinirea angajamentelor internaționale au avut și au ce învăța din bogata dumneavoastră experiență. În memoria eroilor care și-au dat viața pe câmpurile de luptă în cele două războaie mondiale, în memoria camarazilor noștri care au căzut în misiunile din teatrele de operații și pentru cinstirea faptelor dumneavoastră de arme, cei care activează acum în rândurile Armatei României au datoria sacră să lupte cu determinare pentru promovarea și apărarea intereselor de securitate ale țării.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în slujba Patriei și a poporului român. În calitate de ministru al apărării naționale, de român , vă prezint aprecierea și susținerea întregii Armate.

La mulți ani!


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale