Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 126


Expoziția internațională dedicată industriei aeronautice, apărării, securității naționale și securității private - BSDA 2014


Deschiderea oficială a Expoziției internaționale dedicate industriei aeronautice, apărării, securității naționale și securității private - BSDA 2014 va avea loc miercuri, 14 mai, începând cu ora 10.00, la Complexul expozițional ROMAERO, Pavilionul 7.

Ediția din acest an se desfășoară în perioada 14-16 mai și va reuni peste 200 de firme din 15 de țări.

În prima zi a evenimentului, dedicată Ministerului Apărării Naționale, în sala de conferințe a complexului Romaero se va desfășura, de la ora 11.30, seminarul cu tema "Oportunități pentru industria de apărare în condițiile și provocările mediului actual", cu expuneri ale specialiștilor din firmele românești, dar și din cadrul Agenției NATO pentru Sprijin (NSPA) și ai Agenției NATO pentru Comunicații și Informatică (NCIA).

BSDA 2014 are drept scop identificarea oportunităților și găsirea soluțiilor de cooperare atât în domeniul producției, cât și în cel al afacerilor, pentru a contribui la promovarea pe plan internațional a industriei de apărare din România, facilitând, totodată, o mai mare deschidere a acesteia către piața internațională, prin potențiale colaborări cu firme de prestigiu și producători consacrați în domeniu, pentru realizarea compatibilității și interoperabilității tehnicii și echipamentelor.

Detalii suplimentare privind programul și activitățile planificate pe timpul celor trei zile ale activității sunt disponibile pe pagina oficială de internet a expoziției, www.bsda.ro.

Jurnaliștii care doresc să participe la deschiderea oficială vor fi așteptați miercuri, 14 mai, începând cu ora 09.15, la Pavilionul 7 al Complexului ROMAERO. Cererea de acreditare va fi transmisă la adresa de e-mail bsda@tntexpo.com. Persoană de contact: locotenent-colonel Cezar Stroe, tel. 0741.285.301, 0720.448.105.


Biroul de Presă