Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 197


Misiune îndeplinită în Provincia Zabul, Afganistan


Ceremonia de sosire din misiune a Batalionului 20 Infanterie "Dolj" și de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, teatrul de operații Afganistan, se va desfășura vineri, 18 iulie, ora 19.00, în Piața Mihai Viteazul, din municipiul Craiova.

Alături de militarii Batalionului 20 Infanterie "Dolj", vor defila, pe strada Alexandru Ioan Cuza, detașamente de militari cu Drapelele de Luptă ale marilor unități și unităților care au participat la operațiunea ISAF din provincia Zabul.

Centrul Craiovei va fi survolat de aeronavele Forțelor Aeriene care au asigurat transportul militarilor în și din teatrul de operații Afganistan.

În Piața William Shakespeare, un detașament al Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" va prezenta un exercițiu de mânuire a armamentului și va putea fi vizitată o expoziție ce va conține armament, echipamente și tehnică de luptă folosite în misiunile militarilor români din Provincia Zabul, de la ora 19.40.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate sunt rugați să transmită datele de contact (redacție, numele și prenumele, serie și nr. carte de identitate) pe adresa de e-mail relatii.publice.bg2i@gmail.com, până vineri, 18 iulie, ora 10.00.

Accesul jurnaliștilor la activitățile desfășurate în Piața Mihai Viteazul se va face vineri, 18 iulie, între orele 18.00 - 18.45. Persoană de contact, căpitan Teodora Mazere, telefon 0742.943.092.


Biroul de Presă