Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 251


Universitatea Națională de Apărare "Carol I" organizează workshop-ul "Egalitate de șanse"


Vineri, 19 septembrie, de la ora 10.00, în Aula Universității Naționale de Apărare "Carol I" va avea loc workshopul cu tema "Egalitate de șanse", organizat în cadrul proiectului "Rețea transnațională de management integrat al cercetării doctorale și postdoctorale inteligente în domeniile Științe militare, Securitate și informații și Ordine publică și siguranță națională".

Evenimentul va oferi cadrul propice schimburilor de idei și opinii în vederea ridicării gradului de conștientizare, schimbării percepțiilor existente, îmbunătățirii situației grupurilor defavorizate și creșterii nivelului de dezvoltare a societății.

Manifestarea reunește atât reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Muncii Familiei și Protecției Sociale, Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, precum și doctoranzi, postdoctoranzi și tutori din cadrul proiectului SmartSPODAS.

Jurnaliștii interesați să asiste la acest eveniment vor fi așteptați vineri, 19 septembrie, între orele 9.40 și 9.55, la intrarea principală a Universității Naționale de Apărare "Carol I" (dinspre Monumentul Eroilor Patriei).

Persoana de contact este locotenent Cristina Barna, tel. 021-3194880 int.131, tel. mobil 0743288774.

* * *
SmartSPODAS este un proiect POS DRU dezvoltat de Universitatea Națională de Apărare "Carol I", în parteneriat cu Centrul de Prevenire a Conflictelor și Early Warning - CEW, Colegiul Național de Apărare al Suediei-CRISMART și Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza".
Mai multe detalii pot fi obținute accesând pagina de Internet a proiectului la www.spodas.ro.


Biroul de Presă