Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 268


Armata României la AeroNautic Show 2014


Militari ai Armatei României participă sâmbătă, 4 octombrie, între orele 12.00-19.00, la festivalul AeroNautic Show 2014, care se va desfășura în Parcul Crângași și pe Lacul Morii din București.

În cadrul programului, publicul va putea urmări spectacole ale Muzicii Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale și ale Ansamblului "Doina" al Armatei și demonstrații de mânuire a armamentului executate de militarii Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul".

Vizitatorii vor putea să participe la jocuri marinărești, exerciții de escaladă și traversare prin funicular, să viziteze standurile special amenajate de categoriile de forțe ale armatei, vitrina cu trofee a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" București, o expoziție a Muzeului Militar Național "Ferdinand I". De asemenea, tinerii vor putea obține informații despre procesul de recrutare și selecție în Armata României.

Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română, iar intrarea este liberă. Mai multe informații pot fi obținute și de pe pagina din Internet a evenimentului http://www.aeronauticshow.ro/home/.

Cei interesați vor fi așteptați sâmbătă, în Parcul Crângași, la standurile special amenajate, între orele 12.00-19.00.


Biroul de Presă