Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 272


Săptămâna Medicală Balcanică și Zilele SUUMC


Miercuri, 8 octombrie, de la ora 9.00, la Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național va avea loc ceremonia de deschidere a Săptămânii Medicale Balcanice și a Zilelor Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC).

Evenimentul științific se va desfășura între 8 și 11 octombrie și este organizat de Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Sănătății, Secția Română a Uniunii Medicale Balcanice, în colaborare cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și Societatea Română de Chirurgie de Urgență și Traumatologie.

La ceremonia de deschidere vor participa reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale și ai Ministerului Sănătății, ai instituțiilor și autorităților publice centrale, precum și membri marcanți ai mediului academic din România și din străinătate (Bulgaria, Franța, Grecia, Republica Moldova, Serbia și Turcia).

În acest cadru festiv, conducerea SUUMC va conferi Premiile Medicinei Militare din România, respectiv Premiul pentru contribuția de excelență în medicina militară și Premiul pentru întreaga activitate - "decan de vârstă al medicilor militari".

Jurnaliștii care doresc să participe la deschiderea oficială a evenimentului vor fi așteptați miercuri, 8 octombrie, între orele 8.45 și 9.00, la Palatul Cercului Militar Național (intrarea din strada Constantin Mille nr. 1). Persoană de contact pentru detalii suplimentare: locotenent-colonel Ciobanu Oana Magdalena, tel. 0723167072.


Biroul de Presă