Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 279


Ziua Armatei României în școli


În contextul manifestărilor dedicate sărbătoririi zilei de 25 Octombrie, Ministerul Apărării Naționale organizează, în perioada 17-24 octombrie, evenimentul "Ziua Armatei României în școli".
Echipe formate din militari de la toate categoriile de forțe, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ militar, istorici, veterani de război și reprezentanți ai birourilor informare - recrutare, vor prezenta elevilor din mai multe licee din București (câte unul în fiecare sector) și din țară (aproximativ 90 de licee și școli) importanța Zilei Armatei României și a carierei militare.
"Ziua Armatei României în școli" debutează vineri, 17 octombrie, la Colegiul Tehnic "Media", din sectorul 1 al Capitalei, unde militarii Batalionului 2 Infanterie "Călugăreni" le vor împărtăși tinerilor experiențe din misiunile interne și internaționale la care au participat.
Totodată, reprezentanți ai birourilor informare-recrutare, însoțiți de elevi și studenți militari, vor prezenta elevilor claselor a VII-a, a VIII-a, a XI-a și a XII-a avantajele alegerii carierei militare.
Jurnaliștii interesați să participe la activități vor fi așteptați vineri, 17 octombrie, între orele 11.00 și 11.30, la intrarea în Colegiul Tehnic "Media" (str. Jiului, nr. 163, sector 1), și în perioada 20-24 octombrie la celelalte licee selecționate din sectoarele 2-6.
Persoană de contact: colonel Cristina Iacobuț, tel. 0722 380 138.


Biroul de Presă