Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 287


Depunerea jurământului militar la Academia Tehnică Militară


Vineri, 24 octombrie, începând cu ora 11.00, va avea loc ceremonia depunerii jurământului militar de către studenții anului I ai Academiei Tehnice Militare, această activitate fiind precedată, de la ora 9.00, de o manifestare destinată tinerilor interesați de oferta educațională a acestei instituții de învățământ tehnic superior și de perspectivele pe care le pot avea după absolvire.

Jurnaliștii care doresc să asiste la activități vor fi așteptați vineri, 24 octombrie, începând cu ora 8.45, la sediul Academiei Tehnice Militare (Bulevardul George Coșbuc, nr. 39 - 49).
Persoană de contact căpitan Raluca Dima, telefon: 0723.162.897.

X X X

Notă: Activitățile de prezentare a ofertei educaționale se vor desfășura doar în condiții meteorologice favorabile. Accesul vizitatorilor se va face pe intrarea din Bulevardul George Coșbuc, nr. 39 - 49, sectorul 5, București, pe baza cărții de identitate. În cazul în care condițiile atmosferice nu vor permite desfășurarea activităților menționate în program, activitatea va fi replanificată la o dată ce se va stabili ulterior.


Biroul de Presă