Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 324


Videoteleconferință cu militarii din teatrele de operații de 1 Decembrie


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, și șeful Statului Major General, generalul Ștefan Dănilă, au susținut, în dimineața zilei de luni, 1 decembrie, o videoteleconferință cu militarii români din detașamentele dislocate în teatrele de operații din Afganistan, Kosovo și Bosnia-Herțegovina.

"Am ținut să vă felicit astăzi, de Ziua Națională, pentru că sunteți forțe de elită ale Armatei României și apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastră le face pentru țară", a spus ministrul Dușa.

Ministrul apărării naționale le-a transmis militarilor care își îndeplinesc misiunile în teatrele de operații că este cu sufletul și cu gândul alături de ei, felicitandu-i pentru rezultatele obținute în îndeplinirea misiunilor încredințate, pentru profesionalismul și curajul de care dau dovadă.

Comandanții detașamentelor românești din teatrele de operații au informat conducerea Ministerului Apărării Naționale că militarii români își desfășoară misiunile cu seriozitate și responsabilitate, alături de aliații și partenerii țării noastre.


Biroul de Presă