Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 327


Căpitan-comandorul Titiana a decedat


Căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, unul dintre cei doi militari răniți în urma accidentului aviatic produs la sfârșitul lunii noiembrie, a decedat luni, 8 decembrie, în jurul orei 12.30, la Spitalul Clinic de Urgență, Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București.

Militarul, aflat în stare gravă după prăbușirea elicopterului, a fost operat de mai multe ori, prognosticul stării sale de sănătate fiind însă în permanență rezervat.

Căpitan-comandorul Titiana, în vârstă de 46 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Era pilot instructor clasa I pe aeronava IAR 330, îndeplinea funcția de comandant patrulă la Escadrila 713 Elicoptere din Baza 71 Aeriană și avea la activ 1.300 de ore de zbor.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale își exprimă profundul regret pentru pierderea vieții militarului și este alături de familia îndurerată.

Marți, 9 decembrie, de la ora 8.30, în toate unitățile militare din țară și în cele dislocate în afara teritoriului național vor fi organizate ceremonii militare și religioase de comemorare a căpitan-comandorului Corneliu-Gabriel Titiana.


Biroul de Presă