Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 51


Generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al Forțelor Aliate din Europa, în vizită la Ministerul Apărării Naționale


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, îl va întâlni marți, 31 martie, la ora 14.20, pe generalul Philip Breedlove, comandantul suprem al Forțelor Aliate din Europa, la sediul instituției.

Pe agenda discuțiilor se vor afla subiecte referitoare la situația de securitate din Ucraina, implementarea planului de acțiune al Alianței pentru creșterea capacității operaționale și misiunea NATO din Afganistan.
La finalul întâlnirii, cei doi demnitari vor susține o conferință comună de presă.

Jurnaliștii care doresc să asiste la activitate, sunt rugați să se acrediteze la adresa de e-mail presamapn@mapn.ro, până luni 30 martie, ora 19.00. Pentru accesul carelor de reportaj, vă rugăm să ne transmiteți, pe aceeași adresă de e-mail, numărul de înmatriculare al autovehiculului și datele echipei de filmare.

Jurnaliștii vor fi așteptați marți, 31 martie, între orele 13.40 și 14.00, la sediul Ministerului Apărării Naționale (Punctul de control nr.3, intrarea dinspre Hotel Marriott).


Biroul de Presă