Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: F.P. Catalina Teodorescu

 


Comunicat nr. 241


INFORMATIE DE PRESA


Agenția de Cercetare pentru Tehnică și Tehnologii Militare, aflată în coordonarea Departamentului pentru Armamente, va organiza, în zilele de 26 și 27 mai a.c., la Cercul Militar Național, cel de-al XXXVI-lea Simpozion de Comunicări Științifice, cu participare internațională.

Lucrările vor fi deschise de domnul inginer Ioan ION, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Armamente.

Scopurile simpozionului sunt de cunoaștere a celor mai noi realizări în domeniul cercetării științifice militare, de menținere a contactului cercetătorilor științifici militari cu mediul academic național și internațional, precum și de identificare a unor proiecte de colaborare în vederea creșterii capacității agenției de a oferi soluții tehnice pentru echipamentele și sistemele militare solicitate de categoriile de forțe ale Armatei României.

Reprezentanții mass-media interesați de activitate vor fi așteptați joi, 26 mai a.c., între orele 9.15 și 9.30, la Sala de Marmură a Cercului Militar Național (str. Constantin Mille).
Detalii despre activitatea agenției și despre lucrările simpozionului pot fi obținute de pe internet, adresa www.acttm.ro .Departamentul pentru Armamente