Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 217


Cupa presei la tir


Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale organizează joi, 22 octombrie, între orele 10.00 și 15.00, “Cupa Presei la Tir” în Poligonul Cățelu.

Competiția se înscrie în seria manifestărilor dedicate Zilei Armatei României și este organizată în parteneriat cu Asociația de Caritate din Armata României “CAMARAZII” și Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” București, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Terestre.

La eveniment vor fi prezenți militari ai grupului "Invictus România" care vor participa la Jocurile Paralimpice "Invictus Games" din 2016, organizate în Orlando, Florida (SUA), precum și sportivi ai Clubului Sportiv al Armatei “Steaua” București.

Jurnaliștii care doresc să se înscrie la competiție sunt rugați să transmită pe adresa de e-mail presamapn@mapn.ro, până marți, 20 octombrie, ora 12.00, o solicitare care să conțină numele și prenumele, seria și numărul cărții de identitate, precum și denumirea redacției de care aparțin.

Transportul este asigurat de organizatori, iar reprezentanții mass-media vor fi asteptați joi, 22 octombrie, între orele 9.00 și 9.30, la sediul Ministerului Apărării Naționale (intrarea dinspre Hotel Marriott).

***
Sponsorii “Cupei Presei la Tir” sunt Romvac Company S.A. și Asociația Aeronautică Română.


Biroul de Presă