Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 238


ACREDITAREA REPREZENTANȚILOR MASS-MEDIA LA PARADA MILITARĂ DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI - 1 DECEMBRIE 2015


Ministerul Apărării Naționale, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Administrația Națională a Penitenciarelor și Poliția Locală București desfășoară, în aceste zile, activități de pregătire a Paradei militare ce va fi organizată marți, 1 Decembrie, în Piața Constituției, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Pentru acreditare, reprezentanții mass-media vor completa formularele atașate și le vor transmite (în format word) la Biroul de Presă al M.Ap.N. (e-mail: presamapn@mapn.ro) până duminică, 22 noiembrie, ora 18.00.

Ecusoanele de acces în zona paradei vor fi distribuite în ziua de 27 noiembrie la sediul M.Ap.N. (intrarea dinspre Hotel Marriott) și în ziua de 29 noiembrie, în Piața Constituției (la repetiția generală).

* * *
Peste 2.500 de militari și specialiști, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Administrația Națională a Penitenciarelor și Poliția Locală București vor participa marți, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, în Piața Constituției din București.

Formulare de acreditare:

Nr.
Crt. Numele Prenumele Funcția CNP Nr.leg.de presă
1.
2.


AUTO (doar carele de reportaj, DSNG-uri)

Nr.
crt. Marca Număr de inmatriculare Tip (DSNG, CAR etc)

1.
2.


Biroul de Presă