Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 80


Întâlnire între reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale și cei ai FCSB


Astăzi, 16 martie, la sediul instituției, a avut loc o întâlnire între domnul George Becali și conducerea M.Ap.N., reprezentată de către secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Otilia Sava și secretarul general al M.Ap.N., Codrin Munteanu.

Temele de discuție au fost evaluarea brandului “Steaua București” și depunerea documentației pentru procesul de reabilitare și modernizare a Complexului Sportiv din Ghencea.

Reprezentanții M.Ap.N. au prezentat criteriile după care s-a făcut evaluarea mărcii “Steaua”, precum și stadiul procesului de stabilire a taxei de licență pentru aceasta. La rândul său, George Becali a declarat că FCSB va analiza oportunitatea de a participa la procedurile competitive pentru utilizarea mărcii.

În ceea ce privește stadionul, Ministerul Apărării Naționale a comunicat faptul că documentația necesară procesului de reabilitare urmează a fi depusă la Compania Națională pentru Investiții în cel mai scurt timp.

Totodată, s-a reafirmat de ambele părți necesitatea unui dialog constant, respectând legislația în vigoare și o abordare în sprijinul promovării sportului de performanță.


Secția Presă