Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 190


Crosul veteranilor de război VeteRUN


Asociația Națională a Veteranilor de Război, împreună cu Ministerul Apărării Naționale, organizează duminică, 26 iunie, de la ora 11.00, prima ediție a Crosului veteranilor de război „VeteRUN - Cupa Steaua”.

Competiția este o mișcare populară prin care cetățenii, alături de militari ai Armatei României, își vor arăta respectul și prețuirea pentru veteranii de război, răniții, invalizii și urmașii celor decedați ca urmare a participării la cel de-Al Doilea Război Mondial. Parteneri în organizarea evenimentului sunt Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” și Berăria H.

Traseul crosului va fi următorul: Piața Presei Libere, Șoseaua Kiseleff, Arcul de Triumf, Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Bd. Mareșal Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Șoseaua Kiseleff, Piața Presei Libere.

La întrecerea sportivă vor lua parte copii legitimați la Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua”, militari care au participat la misiuni în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Balcanii de Vest, copii, tineri și adulți care doresc să-i onoreze pe veteranii de război.

Detalii privind regulamentul, modalitatea de înscriere, traseul, premiile acordate, precum și programul complet al evenimentului pot fi obținute accesând site-ul veterun.armataromaniei.ro. Doritorii se pot înscrie la cros și în dimineața zilei de 26 iunie, între orele 8.00 și 10.00, în zona de start, la intrarea în Parcul Herăstrău dinspre Pavilionul H. Tot aici va fi organizată și o expoziție de tehnică militară.

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: colonel Daniel Anghel, tel. 0729.990.296.


Secția Presă