Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 292


Cupa presei la tir


“Cupa Presei la Tir” – eveniment special ce se înscrie în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei României, se va desfășura vineri, 21 octombrie, între orele 10.00 și 14.00, în Poligonul de tragere Cățelu, județul Ilfov.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să transmită o solicitare de înscriere în competiție, care să conțină numele și prenumele, seria și numărul cărții de identitate, precum și denumirea redacției de care aparțin, pe adresa de e-mail corespondentiderazboi@mapn.ro, până joi, 20 octombrie, ora 14.00.

Reprezentanții mass-media care s-au înscris vor fi asteptați la sediul Ministerului Apărării Naționale (intrarea dinspre Hotel Marriott), în data de 21 octombrie, între orele 08.45 – 09.15.
***

Activitatea este organizată de Ministerul Apărării Naționale, prin Direcția informare și relații publice, în parteneriat cu Asociația de Caritate din Armata României “CAMARAZII”, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Terestre. Evenimentul beneficiază de sprijinul Asociației Aeronautice Române și al S.C. Adina SRL, prin Asociația “CAMARAZII”.


Secția Presă