Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 304


COMUNICAT


Ministrul apărării naționale, Teodor Atanasiu, și șeful Statului Major General, general dr. Eugen Bădălan, s-au întâlnit astăzi, la sediul instituției, cu generalul Hîlmi Özkök, comandantul Forțelor Armate din Turcia, care efectuează, în zilele de 4 și 5 iulie a.c., o vizită oficială în România, în fruntea unei delegații militare.

Pe parcursul convorbirilor oficiale sunt prezentate informări despre procesul de restructurare a Armatei României și proiectele de viitor, precum și despre participarea la operațiile internaționale.

Generalul Özkök va vizita Universitatea Națională de Apărare și Colegiul Național de Apărare. De asemenea, Detașamentul pentru Intervenție Rapidă al Ministerului Apărării Naționale va prezenta oficialilor turci un exercițiu demonstrativ.

Vizita comandantului Forțelor Armate din Turcia are loc la invitația șefului Statului Major General al Armatei României.

Pentru imagini de la ceremonialul de primire și de pe timpul convorbirilor oficiale se va lua legătura, după ora 14.00, cu locotenent-colonelul Dinu Marian, tel. 0724-322.088 (casetă DV cam).Biroul de Presa al M.Ap.N.