Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 377


Gala PatriotFest


Gala finală a celei de-a doua ediții a concursului de inovare pentru securitate națională „PatriotFest” se va desfășura marți, 11 decembrie, începând cu ora 17.00, în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar Național din București.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate vor fi așteptați marți, 11 decembrie, începând cu ora 16.30, la sediul Palatului Cercului Militar Național din București, intrarea din strada Constantin Mille.

Persoană de contact: locotenent-colonel Cezar Stroe, tel. 0741 285 301.

* * *

Cea de-a doua ediție a concursului de inovare pentru securitate națională „PatriotFest” a fost lansată în data de 20 aprilie 2018 și a fost organizată de Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul de Protecție și Pază, în parteneriat cu Asociația New Strategy Center.

Înscrierile în competiție au fost deschise oricărei persoane fizice, de cetățenie română, cu domiciliul în țară sau în străinătate, care a dorit să prezinte un prototip funcțional cu potențial de utilizare în activitățile specifice domeniului securității naționale.

Accesând www.patriotfest.ro, puteți obține mai multe informații despre concurs.


Biroul presă