Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 354


INFORMATIE DE PRESA


Marți, 2 august a.c., la sediul Ministerului Apărării Naționale a avut loc ședința de lucru a Comisiei Centrale pentru Probleme Sociale din M.Ap.N., condusă de domnul Marius Bălu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relații cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice.

Au fost discutate subiecte referitoare la creșterea atractivității profesiei de militar și a statutului social al personalului armatei, la asigurarea condițiilor optime de muncă și instrucție și la adaptarea sistemului de cazare la nevoile categoriilor de personal.

De asemenea, au fost abordate probleme referitoare la dezvoltarea infrastructurii destinate recuperării și refacerii capacității de muncă a personalului și la asigurarea facilităților socio-culturale în garnizoane, prin dezvoltarea serviciilor sociale, culturale și sportive ale cercurilor militare.

În context, secretarul de stat Bălu a apreciat că activitatea comisiei ar trebui să fie mai susținută și mai eficientă în vederea rezolvării problemelor sociale semnalate de personalul Ministerului Apărării Naționale.Biroul de Presa al M.Ap.N.