Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 130


COMUNICAT


In dupa-amiaza zilei de vineri, 16 mai a.c., ministrul apararii nationale, domnul Ioan Mircea Pascu, impreuna cu seful Statului Major General, general dr. Mihail Popescu, domnul Ovidiu Dranga, presedintele SEDM-CC si PMSC, si specialisti ai ministerului, va face o vizita de lucru la Constanta si Eforie Sud, in scopul evaluarii finale a pregatirilor in vederea mutarii in Romania a comandamentului Brigazii Sud-Est Europene (SEEBRIG).

La comandamentul SEEBRIG, dispus in localul fostului Liceu Militar de Marina din Constanta, si la Complexul “Argesul” din Eforie Sud vor fi vizitate spatiile de lucru si cazare care vor fi puse la dispozitia personalului brigazii si membrilor familiilor acestora, iar la Comandamentul 9 Operational “Dobrogea” vor fi inspectate subunitatile de stat major si de transmisiuni care urmeaza a deservi comandamentul.

Fotoreporterilor si cameramanilor de la posturile de televiziune li se vor oferi oportunitati de imagine pe timpul activitatilor ce se vor desfasura intre orele 14.30 si 15.30 la comandamentul SEEBRIG.

La ora 18.00 se vor face declaratii de presa la Comandamentul 9 Operational “Dobrogea” (Str. Prelungirea Liliacului, nr. 1). Jurnalistii interesati se vor prezenta la intrarea in comandament, pana la ora 17.45. Informatii suplimentare se pot obtine de la locotenent-colonelul George David, telefon 0722-380.145 si locotenentul Sorin Sava, telefon 0722-345.960.Biroul de presa al MApN