Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent- colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 516


FESTIVAL DE TEATRU LA CRAIOVA


Festivalul formațiilor de teatru din armată se va desfășura la Cercul Militar din Craiova, în perioada 15 -18 noiembrie a.c., cu participarea a 15 formații care activează în cadrul cercurilor militare din mai multe garnizoane din țară.

Accesul publicului va fi liber la toate reprezentațiile teatrale care vor avea loc zilnic, începând cu ora 16.00.

Manifestarea, aflată la a XIV-a ediție, este organizată de Secția Tradiții Militare și Educație Civică din M.Ap.N. și Cercul Militar Craiova, iar juriul va fi patronat de actorul Eusebiu Ștefănescu, de la Teatrul Național București.

În repertoriul festivalului se află piese de teatru, între care se disting Cântăreața Cheală, de Eugen Ionescu, Îmblânzirea Scorpiei, de William Shakeaspeare sau Sfântu Mitică Blajinul, de Aurel Baranga.

Reprezentanții mass-media sunt așteptați să participe la vizionarea tuturor pieselor prezentate în festival, precum și la festivitatea de premiere care va avea loc vineri, 18 noiembrie, ora 11.00. Detalii cu privire la acest eveniment cultural pot fi obținute de la colonelul Valentin-Marius Radu, telefon 0721-339.296.Biroul de Presa al M.Ap.N.