Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Aurelian Moraru

 


Comunicat nr. 47


PROIECT MEDICAL PENTRU TINERII MILITARI


Vineri, 24 februarie a.c., începând cu ora 10.00, la Sala Bizantină a Cercului Militar Național va avea loc evaluarea finală a implementării proiectului “Prevenirea infecțiilor cu transmitere sexuală & HIV/SIDA în unități ale Ministerului Apărării Naționale”.

Proiectul a fost realizat, între 2003 și 2005, de Direcția Medicală din Ministerul Apărării Naționale și de Fundația “Tineri pentru Tineri” și s-a adresat unui număr de aproximativ 9.800 de militari în termen și militari angajați pe bază de contract, a căror vârstă este cuprinsă între 19 și 25 de ani.

Acțiunea s-a desfășurat în 20 de unități militare din țară și a constat în susținerea unor ore de informare-educare, în cadrul activităților curente de instruire cuprinse în programul militarilor. La materializarea proiectului au participat cadre medicale (medici, subofițeri sanitari, asistenți medicali, militari angajati pe bază de contract) și ofițeri (comandanți de subunități) din unități militare, care au fost instruiți în prealabil de reprezentanți ai Fundației „Tineri pentru Tineri”.

Persoană de contact: maior dr. Aurelian Moraru, tel. 0744/507.503.


Biroul de Presa al M.Ap.N.