Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 20


COMUNICAT


Marti, 28 ianuarie a.c., in prezenta secretarului de stat Sorin Encutescu, la sediul Cercului Militar National a avut loc analiza activitatilor desfasurate in anul 2002 de aceasta institutie.

Ansamblul activitatilor organizate de Cercul Militar National a cuprins, in principal, prezentarea unei oferte culturale atractive, bogate in continut si complexe, precum si asigurarea de conditii optime, in calitate de gazda, pentru desfasurarea unor actiuni stiintifice, culturale, de reprezentare si protocol organizate de structuri centrale ale M.Ap.N.

In cadrul programelor de cultura generala au fost desfasurate sase cursuri pe teme de istorie si civilizatie, religie, educatie medicala, enigme ale stiintei. S-au organizat si prezentat 16 expozitii de arte plastice si filatelie, precum si 28 de spectacole de teatru, muzica si poezie, divertisment.

In anul 2002, Cercul Militar National a gazduit sapte cursuri (limbi straine, informatica, arte plastice etc.) pentru personalul militar si civil, si pentru membrii familiilor acestora.

Pe parcursul anului trecut, 33 de institutii, societati si firme, precum si persoane fizice au inchiriat sali ale Cercului Militar National, beneficiind de conditiile si standardele necesare desfasurarii activitatilor programate. Valoarea veniturilor extrabugetare realizate in 2002 a fost de aproximativ 5,8 miliarde lei.
Biroul de presa al MApN