Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: slt.Alin-Constantin SAVA, 0745 377 124

 


Comunicat nr. 409


COMUNICAT DE PRESĂ


Luni, 30 octombrie a.c., ora 10.30, în Aula Magna a Academiei Tehnice Militare, din București, se va acorda, în cadrul unei ședințe publice a Senatului universitar, titlul de Doctor Honoris Causa profesorului François Grosjean, de la Școala Națională Superioară pentru Ingineri și Studii Tehnice de Armament, din Brest, Franța.

Licențiat în matematică și științe inginerești, profesorul Grosjean este recunoscut în mediul academic internațional prin valoroase cercetări și rezultate în domeniul mecanicii fluidelor. De asemenea, a avut un rol important în consolidarea relațiilor dintre cele două instituții de învățământ superior tehnic militar din Franța și România.

După ședința publică va putea fi vizionată o expoziție cu principalele realizări ale Academiei Tehnice Militare în domeniul cercetării științifice.


Jurnaliștii interesați de eveniment sunt așteptați, între orele 10.00-10.20, la sediul Academiei Tehnice Militare, din Bd. George Coșbuc, nr. 81-83, sector 5.Biroul de Presă al Ministerului Apărării