Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 203


COMUNICAT


Vineri, 4 iulie a.c., in jurul orei 01.15, soldatul Valentin Dogaru, aflat in serviciul de paza al Unitatii Militare 01026 Bucuresti, a fost gasit impuscat in cap cu arma din dotare. Militarul a fost transportat imediat la Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central, unde, in ciuda interventiei medicale, a decedat la ora 01.45.

Valentin Dogaru, domiciliat in municipiul Giurgiu, era nascut la 11 martie 1983 si fusese incorporat de Centrul Militar Judetean Giurgiu in luna februarie a.c. Pana la acest tragic eveniment a avut o comportare normala, remarcandu-se ca un bun executant al ordinelor, fapt pentru care a fost recompensat in mai multe randuri cu invoiri si permisii. Militarul a fost vizitat cu regularitate de parinti si nu a lasat nici un inscris prin care sa justifice gestul sau.

Evenimentul este cercetat de Parchetul Militar Bucuresti si de o comisie condusa de seful de stat major al Comandamentului Garnizoanei Bucuresti, colonelul Ion Grecu.

Persoana de contact: maior Dan Enache, ofiterul de relatii publice al Unitatii Militare 01026 Bucuresti, telefon 0722.268.680.Compartimentul Relatii Publice
al S.M.F.T.