Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. cdor Tiberiu Fratila

 


Comunicat nr. 210


COMUNICAT


Marti, 8 iulie a.c., Comandamentul exercitiului militar multinational “CORNERSTONE 2003” va organiza Ziua Distinsilor Vizitatori, prilej cu care vor fi vizitate punctele de lucru de la Mihail Kogalniceanu, Capu Midia si Corbu. La activitate, vor participa din partea Ministerului Apararii Nationale domnul Sorin Encutescu, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, Armonizare Legislativa si Relatii Publice, si domnul general dr. Mihail Popescu, seful Statului Major General.

Distinsii vizitatori vor avea ocazia sa vada efortul comun al celor 500 de militari romani si straini care au adus proiectele in faza finala.

Principalele lucrari executate au vizat, la Mihail Kogalniceanu, parcarile pentru avioane grele si pentru elicoptere, platformele de aterizare pentru elicoptere, caile de acces, renovarea unui pavilion al Brigazii 34 Mecanizate. La Capu Midia au fost incheiate lucrarile la drumul din incinta unitatii militare, iar in comuna Corbu, renovarea vechii scoli, ridicarea celei noi, repararea podului si a drumului de acces sunt finalizate in proportie de 80 la suta.

Exercitiul ”CORNERSTONE 2003” se desfasoara in perioada 14 mai-15 iulie a.c.Biroul de Presa al M.Ap.N.