Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Maior Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 217


COMUNICAT


Sâmbătă, 12 iulie a.c., în toate marile unități și unitățile din subordinea Statului Major General al Armatei României vor avea loc ceremonialuri de depunere a jurământului militar.

Alături de cei peste 11.000 de militari în termen și cu termen redus din 27 de garnizoane, încorporați în luna iunie 2003, se vor afla reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale, Statului Major General și categoriilor de forțe ale armatei.

La activități sunt invitate să participe personalități civile și militare, cadre în rezervă și retragere, veterani de război, jurnaliști, părinții, rudele și prietenii tinerilor care depun jurământul militar.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale sunt invitați, în București, la ceremonialurile care se vor desfășura la Regimentul 30 Gardă și Protocol “Mihai Viteazu” (Bdul. Vasile Milea nr. 5 – 7) de la ora 7.45, activitate la care va participa domnul Sorin Encuțescu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relația cu Parlamentul, Armonizare Legislativă și Relații Publice, și la Brigada 122 Logistică (str. Antiaeriană nr. 12), începând cu ora 9.00, unde va fi prezent domnul general Mihail Popescu, șeful Statului Major General.Compartimentul Relatii Publice
al Statului Major General