Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.cdor Tiberiu Fratila

 


Comunicat nr. 223


COMUNICAT


Vineri, 18 iulie a.c., a avut loc bilantul activitatii din primul semestru al acestui an la Serviciul Asigurare Audiovizual, Serviciul Muzicilor Militare si la Directia pentru Relatii cu Parlamentul si Armonizare Legislativa, structuri subordonate Departamentului pentru Relatii cu Parlamentul, Armonizare Legislativa si Relatii Publice.

La activitati a participat secretarul de stat Sorin Encutescu, care a apreciat rezultatele obtinute in prima jumatate a acestui an si a cerut structurilor subordonate sa actioneze in continuare tinand cont de apropiata integrare a Romaniei in NATO.

Domnia sa a precizat ca prioritatea pentru sistemul legislativ din M.Ap.N. o va constitui racordarea la prevederile din domeniul apararii nationale ce vor fi reglementate de noua Constitutie. De asemenea, secretarul de stat Encutescu a subliniat ca trebuie continuate actiunile de monitorizare si armonizare legislativa cu aquis-ul comunitar si al Aliantei, imbunatatirea sistemului de organizare si desfasurare a licitatiilor publice de achizitie si cheltuirea judicioasa a fondurilor alocate.

Biroul de Presa al M.Ap.N.