Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Miron Brezoiu

 


Comunicat nr. 195


160 de ani de învățământ militar românesc


Corneliu Dobrițoiu, secretar de stat și șef al Departamentului pentru Politica de Apărare și Planificare, va participa la manifestările dedicate Zilei Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și împlinirii a 160 de ani de învățământ militar românesc, care se vor desfășura miercuri, 13 iunie 2007, la Sibiu.

În aula Academiei Forțelor Terestre, va avea loc, începând cu ora 9.30, o sesiune solemnă, în cadrul căreia vor fi prezentate mesaje din partea instituțiilor de învățământ superior din România și vor fi decernate premiile „Nicolae Bălcescu” studenților merituoși și distincții onorifice unor personalități militare și civile. Totodată, va fi dezvelită o placă comemorativă care marchează împlinirea a 160 de ani de învățământ militar românesc.

Manifestările aniversare vor continua în Piața Mare a municipiului Sibiu, unde, începând cu ora 13.30, se va desfășura un ceremonial militar-religios, iar studenții militari vor prezenta o serie de exerciții demonstrative.Biroul de Presă al Ministerului Apărării