Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Andreea Dumitru, 0749 080 131

 


Comunicat nr. 231


Ministrul Aprrii, n garnizoana Buzu


Ministrul Aprrii, Teodor Melecanu, viziteaz n cursul zilei de mari, 3 iulie, Comandamentul 2 Operaional ntrunit “Mareal Alexandru Averescu”, din Buzu.

Delegaia condus de ministrul Teodor Melecanu, din care fac parte lociitorul efului Statului Major General al Armatei, general-locotenent Sorin Ioan, i specialiti din minister, se va ntlni cu personalul de comand al marii uniti i va fi informat despre conducerea forelor din Armata Romniei care acioneaz n teatrele de operaii din afara teritoriului naional.

Totodat, se va prezenta stadiul planificrii i desfurrii activitilor aferente exerciiilor de afirmare ROUEX 07, respectiv demonstrativ MILREX 07, exerciii ce urmeaz a se desfura n aceast toamn.

Ministrul Aprrii va avea, de asemenea, discuii cu personalul comandamentului pentru a cunoate, la faa locului, problemele cu care acesta se confrunt i a identifica, mpreun cu oficialiti din administraia local, posibile soluii de rezolvare a aspectelor de ordin social.

Vizitarea comandamentului continu seria activitilor ntreprinse de ministrul Teodor Melecanu de la preluarea mandatului, pentru cunoaterea i rezolvarea operativ a problemelor care privesc creterea calitii vieii personalului militar i civil din Ministerul Aprrii i de concentrare a efortului pentru operaionalizarea forelor, conform angajamentelor Romniei asumate la NATO i UE.Purttorul de cuvnt al Ministerului Aprrii