Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Florin JIPA

 


Comunicat nr. 249


ZIUA PRESEI MILITARE


Luni, 23 iulie 2007, începând cu ora 12.00, la Cercul Militar Național, Sala de Marmură, va fi sărbătorită Ziua Presei Militare. Manifestarea este prilejuită de împlinirea a 148 de ani de la înființarea, la 23 iulie 1859, a primei publicații militare românești, “Observatorul militar".

La festivitate au fost invitați reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării, ai categoriilor de forțe ale armatei, ai instituțiilor de artă și cultură, rezerviști, jurnaliști militari și civili, colaboratori, corespondenți și prieteni ai mass-media militare.

Cu prilejul acestui eveniment, vor fi conferite diplome jurnaliștilor și liderilor militari care au servit, promovat și susținut presa militară de-a lungul timpului.

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la festivitate vor fi așteptați luni, 23 iulie, între orele 11.15-11.45, la Sala de Marmură a Cercului Militar Național.

Informații suplimentare referitoare la Ziua Presei Militare pot fi obținute accesând paginile din Internet ale Ministerului Apărării, www.mapn.ro, și Trustului de Presă al M.Ap., www.presamil.ro.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării