Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Carmen Constantin

 


Comunicat nr. 235


COMUNICATLuni, 28 iulie a.c., a avut loc bilantul activitatii din primul semestru al acestui an la Cercul Militar National si la Biblioteca Militara Nationala, structuri subordonate Departamentului pentru Relatii cu Parlamentul, Armonizare Legislativa si Relatii Publice.

Referitor la activitatea Cercului Militar National au fost evidentiate numeroasele activitati interne si internationale organizate in aceasta institutie, numarul mare de participanti la cursuri - aproximativ 1230, si eficienta cu care sunt utilizate fondurile financiare.

La activitati a participat secretarul de stat Sorin Encutescu, care a solicitat ca, in acest an, conducerea Cercului Militar National sa intreprinda demersurile necesare pentru includerea Palatului Cercului Militar National in patrimoniul national si in cel international al UNESCO. Domnul Encutescu a apreciat ca prin acest demers s-ar putea obtine fondurile necesare refacerii fatadei si intretinerii Palatului, monument reprezentativ pentru arhitectura Capitalei.

Biblioteca Militara Nationala, o alta institutie reprezentativa a Armatei, a achizitionat, in acest an, 523 de volume si a fost solicitata de peste 21.776 de cititori frecventi. Obiectivul principal al bibliotecii, in acest an, il constituie definitivarea procesului de informatizare.
Biroul de Presa al M.Ap.N.