Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: cpt.cdor. Liliana Tnase, 0788 564 162

 


Comunicat nr. 269


Accident rutier


Un autocamion militar aparinnd Companiei 35 Radiolocaie – Schitu a fost implicat, mari, 7 august, n jurul orei 06.30, ntr-un eveniment rutier, la ieirea din municipiul Constana. n urma accidentului un militar a decedat, un altul a fost rnit, iar mijlocul de transport a fost avariat.

Autocamionul efectua o curs planificat pe ruta Schitu-Feteti, iar ntre localitile Constana i Valul lui Traian a acroat din spate, cu partea dreapt, un autovehicul de mare tonaj, staionat n afara prii carosabile. n urma impactului, plutonierul major Crivan Alex, aflat pe locul din dreapta, a decedat, iar conductorul autovehiculului, caporalul Iacob Ion, a fost rnit grav, fiind transportat la Spitalul Judeean de Urgen Constana.

Cazul se afl n curs de cercetare de ctre Serviciul Poliiei Rutiere Constana. De asemenea, o comisie ordonat de comandantul Comandamentului Operaional Aerian Principal investigheaz circumstanele producerii acestui eveniment grav.

Ministerul Aprrii este n contact cu Spitalul Judeean de Urgen Constana pentru monitorizarea strii militarului rnit i i exprim compasiunea fa de familia subofierului decedat.
Biroul de Pres al Ministerului Aprrii