Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Andreea Dumitru, 0749 080 131

 


Comunicat nr. 283


COMUNICAT


Ministrul Apărării, Teodor Meleșcanu, a participat astăzi, 13 august 2007, la instalarea în funcție a colonelul Mihail Ciuperceanu în funcția de șef al Direcției Audit Intern, în cadrul unui ceremonial desfășurat la sediul acestei instituții din București.

„Această Direcție are un rol cheie în activitatea Ministerului Apărării, împreună cu celelalte organisme care au atribuții de control și inspecție în cadrul armatei. Direcția Audit Intern constituie astfel instrumentul esențial pe activitatea căruia trebuie să se fundamenteze deciziile luate de conducerea ministerului”, a declarat ministrul Teodor Meleșcanu.

La rândul său, colonelul Mihail Ciuperceanu a subliniat că își va concentra eforturile pe respectarea strictă a legalității în îndeplinirea obiectivelor pe care Direcția Audit Intern le are în cadrul Ministerului Apărării.

****
Militar de carieră, colonelul Ciuperceanu și-a desfășurat activitatea, în ultima perioadă, în Corpul de Control și Inspecție al Ministerului Apărării.

Înainte de numirea la conducerea Direcției Audit Intern a Ministerului Apărării, colonelul Mihail Ciuperceanu a deținut funcții de conducere în cadrul Direcției Generale de Informații a Apărării.Biroul de Presă al Ministerului Apărării