Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 339


Dialog româno-israelian


Cooperarea militară româno-israeliană are noi perspective și în domeniul informării și relațiilor publice, implicit, în cel al presei militare.

Repere ale activităților comune viitoare au fost abordate de către șeful Direcției Informare și Relații Publice (DIRP), colonelul dr. Ion Petrescu, și atașatul apărării al statului Israel la București, colonelul Daniel Davidi, în cadrul dialogului avut astăzi, 12 septembrie 2007, la sediul Ministerului Apărării.

Șeful DIRP și-a exprimat interesul pentru cunoașterea experienței profesionale a puternicei structuri de relații publice militare israeliene. În acest cadru, un interes deosebit a fost acordat modului cum este organizat și funcționează postul militar israelian de radio. Această preocupare este justificată de dorința potențării campaniei de informare și relații publice pentru promovarea carierei militare și prin posibila structurare a unui post militar românesc de radio, destinat îndeosebi tinerilor ascultători.

Colonelul Davidi a apreciat dorința părții române de a impulsiona colaborarea bilaterală prin proiecte viabile în domeniul informării și relațiilor publice.Biroul de Presă al Ministerului Apărării