Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Flutur, 0722 380145

 


Comunicat nr. 415


MIL FEST 2007


Ministrul Apărării, Teodor Meleșcanu, șeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, împreună cu șefii categoriilor de forțe ale Armatei, au fost prezenți astăzi, în Piața Constituției din București, la deschiderea „MIL FEST 2007” - eveniment organizat de Ministerul Apărării.

Studenți militari din Academia Tehnică Militară și militari profesioniști din Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazu” au prezentat exerciții de mânuire a armamentului, militari din Batalionul 2 Infanterie ”Călugăreni” au făcut demonstrații de arte marțiale iar Muzica Reprezentativă și formații artistice de amatori din armată au susținut momente muzicale și coregrafice.

Armata României a prezentat la “MIL FEST 2007” oferta sa educațională și de locuri de muncă. Reprezentanți ai Biroului de Informare-Recrutare din București și ai instituțiilor militare de învățământ au oferit persoanelor interesate de profesia militară informații despre criteriile și standardele care trebuie îndeplinite pentru a deveni militar profesionist.

Între orele 18.30-22.00, în Piața Constituției vor concerta: Holograf, Andreea Bănică, Exclussiv și Juke Box. Seara se va încheia cu focuri de artificii, jocuri de lasere și efecte speciale.Biroul de Presă al Ministerului Apărării