Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 274


COMUNICAT


Luni, 8 septembrie a.c., incepand cu ora 10.00, va avea loc, la Hotelul Militar din Constanta, in organizarea Centrului de Studii Strategice de Securitate, din cadrul Universitatii Nationale de Aparare si a Comandamentului Operational Naval, masa rotunda cu tema “Securitatea nationala si integrarea euroatlantica”.

La activitate vor participa reprezentanti ai administratiei publice locale, ai unor organizatii nonguvernamentale si ai mass-media locale, cadre didactice universitare, specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii etc.

Dezbaterile se vor axa pe probleme privind evolutia mediului de securitate global si regional si influenta acestuia asupra optiunilor strategice ale Romaniei in domeniul securitatii si apararii; implicatiile asupra strategiilor nationale in domeniul securitatii si apararii din perspectiva statutului de membru al Aliantei; evolutia relatiilor Armata - societate in Romania, rolul institutiilor publice si ONG-urilor in gestionarea acestor relatii.

Jurnalistii care doresc sa participe la eveniment vor fi asteptati, intre orele 9.40 si 9.50, la Hotelul Militar din Constanta (B-dul Mamaia nr. 92).

Persoana de contact col. (r.) dr. Grigore Alexandrescu, telefon: 021. 410.08.01- int. 425, mobil 0740.284.478.
Biroul de Presa al M.Ap.N.