Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Lucian Visinescu

 


Comunicat nr. 282


COMUNICATIn perioada 8-12 septembrie a.c., secretarul de stat si sef al Departamentului pentru Armamente, domnul dr.ing. Gheorghe MATACHE, efectueaza o vizita oficiala în Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Domnia sa va participa marti, 9 septembrie a.c., la ceremonia de deschidere a Expozitiei Internationale de Sisteme si Echipamente Militare, care va fi oficiata de excelenta sa, domnul Geoffrey HOON, secretarul britanic al apararii.

Programul zilei de miercuri, 10 septembrie, include vizitarea expozitiei, discutii cu înalte oficialitati din cadrul Ministerului britanic al Apararii, privind relatia bilaterala în domeniul tehnico-militar si participarea la o demonstratie navala.

Joi, 11 septembrie, domnul Matache, împreuna cu o delegatie militara din cadrul Statului Major al Fortelor Navale, va vizita baza navala Portsmouth. Delegatia româna va face o evaluare a stadiului programului de modernizare a fregatelor achizitionate de catre Ministerul Apararii Nationale si se va întâlni cu ofiterii români aflati la pregatire în Marea Britanie.Departamentul pentru Armamente